AGF Markt

Contactinformatie

BedrijfSteenks Service
NaamWouter Steenks
WoonplaatsDe Lier, Nederland
Websitewww.steenks-service.nl
Telefoon0174510266

E-mail deze adverteerder

> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken

Diverse PP en Polyester omsnoeringsband, polypropyleen

Prijs: Op aanvraag

Publicatiedatum: 19-2-2024
Bekeken: keer

Beschrijving
Steenks Service levert niet alleen omsnoeringsmachines, maar ook al het bijbehorend materiaal zoals omsnoeringsband. Dit omsnoeringsband is speciaal ontwikkeld voor de beste prestaties met uw Reisopack omsnoeringsmachines.

Voor lichte tot middelzware ladingen kunt u PP omsnoeringsband (van polypropyleen) gebruiken, voor zware ladingen raden wij omsnoeringsband van PET (polyester) aan. PET band is sterker dan PP band. Daarnaast is PET band flexibel, maar verliest het zijn spanning niet.

Met looplengtes van 2.150 tot 4100 mtr. kunt u met één rol PP of Polyester omsnoeringsband heel wat pallets, dozen, vatten, zakken en kisten omsnoeren voor een zorgeloze verzending. Het omsnoeringsband is in de kleuren wit, zwart en groen beschikbaar. Ons omsnoeringslint heeft een kerndiameter van 20 cm OF 40,6 cm. en het lint is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het product is zowel per rol als per pallet te bestellen en wordt indien gewenst netjes bij u op locatie afgeleverd.

PP Omsnoeringsband zwart of wit

Afmeting lint: 12 x 0,63 mm.
Kerndiameter: 20 cm.
Looplengte: 3000 mtr.
Kleur: zwart | wit
Materiaal: polypropyleen

PP Omsnoeringsband zwart
Afmeting lint: 12 x 0,75 mm.
Kerndiameter: 40,6 cm.
Looplengte: 2.150 mtr.
Kleur: zwart
Materiaal: polypropyleen

PET omsnoeringsband groen of wit
Afmeting lint: 11 x 0,5 mm.
Kerndiameter: 40,6 cm.
Looplengte: 4100 mtr.
Kleur: groen | wit
Materiaal: polyester

Twijfelt u of dit wel het geschikte omsnoeringsband is of weet u niet zeker of het product met uw omsnoeringsmachine is te gebruiken? Neemt u dan gerust contact met ons op; kijk voor contactinformatie op onze website: www.steenks-service.nl of neem telefonisch contact op met +31 (0)174-510266.