AGF Markt

Contactinformatie

BedrijfHJR Retail Group B.V.
NaamHubert J. Ruers
WoonplaatsNederweert, Nederland
Websitewww.outlet-sales.com
Telefoon040-7983074

E-mail deze adverteerder

> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken

Veeg-Schrobmachine Tennant M17, all in 1, VERHUUR

Prijs: Zie omschrijving

Publicatiedatum: 3-6-2020
Bekeken: 199 keer

Beschrijving
Combiveeg- Schrobzuigmachine Tennant M17 ES met
Batterijaandrijving

HJR Retail Group B.V. / www.heavyrent.nl is sinds meer dan 20 jaar een begrip inzake de verkoop van gebruikte, gereviseerde en nieuwe reinigingsmachines in Nederland en Belgie maar vooral in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en andere landen in Europa.

De vraag naar huren van professionele Reinigingsmachines voor korte- en lange termijn stijgt en wij zijn met ons bedrijf op de vraag van onze klanten ingegaan.

Hygiene en een zuivere werkomgeving zijn in deze Corona periode met afstandsregels, Hygiene enz. van groot belang ! Naast schrobzuigmachines en veegmachines voor kleine tot grote oppervlaktes hebben wij ook enkele nieuwe Tennant M 17 combinatie veeg- schrobzuigmachines voor het dagelijks reinigen van grote magazijnen, distributiecenters, productiebedrijven, fabrieken, parkeergarages, winkelcenter, logistieke dienstverleners, veilingen, AGF sector en veel meer.

De Tennant M 17 met ES voor langer schrobben met 1 watertank is een innovatieve hoogwaardige veegschrobmachine met accu gericht op het leveren van op maat oplossingen om te voorzien in de behoeften van de klanten.

Deze M17 veegschrobmachine met accu reinigt efficiënt in slechts 1 beurt, vergroot luchtkwaliteit binnen, en verbetert de ervaring van gebruikers en leidinggevenden, alles in één machine.

Met een veegbreedte van 1.700 mm neemt de veegmachine met haar tweezijdige veegborstels van 889 mm vuil, houtsplinters, stukken van pallets, stof enz. op en werpt/zuigt het in de vuilvergaarbak. Deze wordt d.m.v. een hydraulische hooglosinrichting in een container gelost.

Het nat schrobben en reinigen gaat direct in 1 werkgang door. De schrobbreedte van het toestel is 1.015 mm.
De borsteldruk is op het stuur tot 250 kg instelbaar.

De zuigbalk heeft een breedte van 1.400 mm en kan ook tijdens een zware schrobbeurt (voorschrobben) uitgezet worden.

Alle bedieningen zijn in het stuur, ook een videoscherm met instructiefilms voor de bediening en het onderhoud.

Voor meer uitleg en technische gegevens kunt u bij ons op de website de brochure lezen en de waalchart voor het gebruik en het onderhoud bekijken.

Deze krachtige en grote combinatie veeg- schrobzuigmachine is te huur voor 1 dag, week, maand of langer.

Voor meer inlichtingen en een prijsopgave kunt u ons mailen of direct bellen via ons mobiel telefoonnummer (+31) 06-10171357

HJR Retail Group B.V. / www. Heavyrent.nl verhuurd uitsluitend de nieuwste machines van Tennant met name achterloop- en opzit schrobzuigmachines, opzit veegzuigmachines, combinatie veeg- schrobzuigmachines, Orbital schrobmachines met waterzuiger.

Het werken met Tennant machines is eenvoudig, functioneel en geeft toonaangevende reinigingsresultaten binnen zoals buiten. Een schone vloer werkt prettiger, is veiliger voor de zekerheid en is representatief.

HJR Retail Group B.V.
for a clean environment
Rental – Sales – Service Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Tel. (+31) 040 – 7983074
Mobiel: (+31) 06 – 10171357